Υπηρεσιες

WEB DESIGN

Σύγχρονος και όμορφος σχεδιασμός ιστοσελίδων για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

CODDING

Καθαρός και γρήγορος κώδικας με στόχο το ταχύτερο loading speed της ιστοσελίδας σας .

DEVELOPMENT

Ανάπτυξη των ιστοσελίδων άριστα προγραμματιστικά, για βέλτιστη απόδοση !

SEO OPTIMIZATION

Εγγραφή και διόρθωση κειμένων για καλύτερο Search Engine Optimization ( SEO ).

Κειμενογραφηση

Επαγγελματική κειμενογράφηση (αρτιότητα κειμένων, ευστοχία και σαφήνεια στην αποτύπωση)

Φωτογραφισεις

Παροχή υπηρεσιών επαγγελματικών φωτογραφίσεων άριστης ποιότητας από εξειδικευμένη ομάδα.

#pandacares

Το Panda φροντίζει, εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων με εξαιρετικό design και ευελιξία, να εξασφαλίζει την κατοχύρωση του ονόματος καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Παρεχουμε :

Το domain name είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιτυχία και την προβολή της εταιρίας σας. Ένα σύντομο και εύκολο όνομα φαντάζει ως η ιδανικότερη επιλογή και εμείς βρισκόμαστε στο πλευρό σας προκειμένου να σας κατευθύνουμε σωστά μέσα από τις πιο κατάλληλες προτάσεις.

Επιπροσθέτως, το κομμάτι της φιλοξενίας (Hosting) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξίσου σημαντικό και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής/e shop σας. Εγγυόμαστε 99% UpTime στους γρήγορους Servers μας.

Παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό των ιστοσελίδων εντρυφώντας στην σχεδίαση, την δημιουργία, την ανάπτυξη και την έναρξη της προβολής της ιστοσελίδας σας στο ευρύ κοινό καθώς και έλεγχο-αποσφαλμάτωση ώστε να είστε online και φυσικά ασφαλής κάθε δευτερόλεπτο.

Επικεντρωνόμαστε στο Search Engine Optimization (SEO) και στο On-Page SEO εξετάζοντας συνεχώς λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται συχνότερα ώστε να εντοπιστεί μια επιχείρηση, όπως η δική σας και στην συνέχεια τις αξιοποιούμε προς όφελός σας. Ακόμη, εργαζόμαστε με ζήλο για την οικοδόμηση έγκυρων και συναφών συνδέσεων με τον ιστότοπό σας (Link Building).

Το Responsive Website αποτελεί σημαντικό στοιχείο καθώς μέσω αυτού εξασφαλίζουμε την ιδανική προβολή της σελίδας ανάλογα με την κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης/πελάτης σας (κινητό, υπολογιστή, tablet κτλ.)

Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγεται η άρτια και δημιουργική κειμενογράφηση με άμεση συνέπεια ο αναγνώστης να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες με τρόπο εύστοχο, σαφή και περιεκτικό. Οι κειμενογράφοι μας διαθέτουν την ικανότητα να παράγουν κείμενα για κάθε προϊόν και υπηρεσία καθώς χαρακτηρίζονται από μεγάλη εμπειρία και εντυπωσιακή διαχείριση της Ελληνικής γλώσσας. Επιπροσθέτως γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο μιας σελίδας μπορεί να καταστεί θελκτικό στα μάτια του υποψήφιου πελάτη σας.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα της επαγγελματικής φωτογράφισης των προϊόντων σας από εξειδικευμένη ομάδα φωτογράφων συμπληρώνοντας με τον πιο καλαίσθητο τρόπο την συνολική εικόνα της σελίδας σας.

Η έμπειρη ομάδα από φωτογράφους και γραφίστες μας είναι εδώ για να δημιουργήσει πανέμορφα banners για να χρησιμοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η πρώτη εντύπωση είναι η εικόνα μας !

Το κόστος μια ιστοσελίδας διαμορφώνεται ανάλογα των αναγκών και των απαιτήσεών σας. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η άρτια και ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να ξεκινήσει από λίγες εκατοντάδες ευρώ και να φτάσει μέχρι μερικές χιλιάδες.

Οι σημαντικότεροι παράγοντες που το καθορίζουν αναγράφονται παρακάτω:

    • Ο αριθμός των σελίδων που θα υπάρχουν σε αυτήν

    • Σε ποιες αλλά και πόσες γλώσσες επιθυμείτε να είναι διαθέσιμη;

    • Ο σχεδιασμός θα προέρχεται από έτοιμο template ή θα σχεδιαστεί από την αρχή και εξ ’ολοκλήρου από εμάς;

    • Ο αριθμός των προϊόντων που θα υπάρχουν στην σελίδα

Προκειμένου να υπολογιστεί το ακριβές κόστος, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, ώστε να μας ενημερώσετε για τις ακριβείς υπηρεσίες που επιθυμείτε να σας παρέχουμε.