Τι προσφέρει η Panda Studio στην ιστοσελίδα μου σχετικά με το SEO; 

Αναλαμβάνουμε το SEO τόσο σε παρουσιαστικές σελίδες όσο και σε ηλεκτρονικά καταστήματα ( e-shops ). Σας ενημερώνουμε διεξοδικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ( στο τέλος κάθε μήνα ) για την πρόοδο και τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από τις λέξεις-κλειδιά. Επίσης, επιμελούμαστε με ζήλο την βελτιστοποίηση των κειμένων της σελίδας σας και φροντίζουμε το περιεχόμενό σας να είναι ορθά δομημένο με στόχο να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης των χρηστών.

SEO και κόστος

Η χρέωση δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με την λέξη-κλειδί ή την θέση στην οποία εμφανίζεστε στα οργανικά αποτελέσματα. Δημιουργούμε ένα πλάνο χρέωσης ανά μήνα, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η επιχείρησή σας να σημειώνει μόνο ανοδική πορεία και το πελατολόγιο σας να αυξάνεται διαρκώς.

Είναι δυνατό να μου εγγυηθεί κάποιος ότι θα βγω πρώτος στα αποτελέσματα της Google;

Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί με απόλυτη σιγουριά πως εφαρμόζοντας τις πρακτικές του SEO, θα βρεθείτε στην πρώτη θέση. Είναι μια διαδικασία στην οποία επικρατούν οι πιθανότητες και επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες, όπως προαναφέρθηκε.

Επιστρέφονται τα χρήματα στην περίπτωση που δεν εμφανιστώ πρώτος στα αποτελέσματα;

Τα χρήματα δεν επιστρέφονται! Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την πρώτη θέση στα αποτελέσματα, όπως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τον χρόνο και την αφοσίωση που διαθέσαμε προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την σελίδα σας.

Πως μπορώ να γνωρίζω πως πράγματι εργάζεστε για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα μου στο SEO;

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους έχετε την δυνατότητα να γνωρίζετε: αφενός, σας ενημερώνουμε σε εβδομαδιαία βάση, παρουσιάζοντάς σας τις ενέργειες που συμβαίνουν στην σελίδα σας και αφετέρου, σας γνωστοποιούμε τις θέσεις που εκείνη κατέχει με βάση τις λέξεις-κλειδιά μέσω του webmaster.google.com.

Θέλω να εμφανίζεται η σελίδα μου και στα Αγγλικά αλλά και σε άλλες γλώσσες (χώρες του κόσμου)!

Εάν επιθυμείτε η σελίδα σας να εμφανίζεται και στην Αγγλική γλώσσα, τότε δεν έχετε παρα να μεταφράσετε τα κείμενά σας στα Αγγλικά. Οι αυτόματες μεταφράσεις δεν συστήνονται καθώς πολλές φορές προκύπτουν λάθη και ανασυνταξίες.  Επιπλέον, στην περίπτωση που στοχεύετε και σε άλλες χώρες-γλώσσες, θα χρειαστεί να προβείτε στην μετάφραση εκείνης της γλώσσας του πληθυσμού στον οποίο απευθύνεστε και επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε την επιχείρησή σας. 

Πως λειτουργεί το SEO αν διαθέτω ηλεκτρονικό κατάστημα ( eshop ) ;

Οι αυθεντικές, σαφείς και εκτενείς περιγραφές των προϊόντων και των υπηρεσιών σας διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνεται η αντιγραφή κειμένων από άλλες ιστοσελίδες παρόμοιου αντικειμένου. 

Δεν γνωρίζω ποιες λέξεις-κλειδιά συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον!

Η Panda Studio διεξάγη την δική της έρευνα ώστε να εντοπίσει τον ανταγωνισμό και να κινηθεί με τον ανάλογο τρόπο ώστε η δική σας επιχείρηση να βρίσκεται πιο ψηλά. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, τότε διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία με σκοπό να ανακαλύψουμε τις τάσεις των χρηστών και τις αναζητήσεις που πραγματοποιούν. 

Με ενδιαφέρουν πολλές λέξεις, τι κάνω;

Ένα καλό και αποδοτικό πρώτο βήμα είναι να καταχωρήσετε την γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκετε και το προϊον ή την υπηρεσία που εσείς ξεχωρίζετε ως πιο σημαντική-δημοφιλή-περιζήτητη. Μια ακόμη πιθανή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε και τις λέξεις “τιμή”, “κόστος”, “προσφορά”.

Μεγάλη επισκεψιμότητα – λίγοι πελάτες…Τι συμβαίνει;

Η Panda Studio ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς και την επιχείρησή σας και την αντιμετωπίζει σαν να ήταν εξ ολοκλήρου δική της. Σε αυτή τη περίπτωση σας παρέχουμε δωρεάν έλεγχο ο οποίος αποσκοπεί στο να εντοπίσουμε τυχόν δυσλειτουργίες που αποτρέπουν τους επισκέπτες σας να μετατραπούν σε πελάτες σας. Αναλόγως τα αποτελέσματα που θα λάβουμε, θα επιδιορθώσουμε το πιο οποιοδήποτε πρόβλημα, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να γίνει πιο αποδοτική από ποτέ!

Πακετα Κατασκευης ιστοσελιδων

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι πλήρη και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός γι' αυτό περιμένουμε να μας στείλετε τις απαιτήσεις σας και να σας στείλουμε στο Email σας μια προσφορά ειδικά για εσάς και στα μέτρα σας. Σε κάθε προσφορά μας μπορείτε να πληρώσετε εφάπαξ κερδίζοντας 10% έκπτωση ή να επιλέξετε να πληρώσετε σε 2 δόσεις.

Το πακέτο υποστήριξης που σας παρέχουμε περιλαμβάνει αποκατάσταση από επιθέσεις ή δυσλητουργίες που τυχόν μπορεί να προκύψουν για 1 χρόνο. Το έτος μετράει από την στιγμή που θα παραδοθεί η καινούρια ιστοσελίδα.

STANDARD PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 2 Εταιρικά E-mail
 • 5 Σελίδες
 • 20 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα

PREMIUM PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 5 Εταιρικά E-mail
 • 10 Σελίδες
 • 50 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα

PANDA PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 10 Εταιρικά E-mail
 • 20 Σελίδες
 • 100 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα