Προώθηση Ιστοσελίδων

Ένα ορθά οργανωμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο με στόχο την προώθηση αποτελεί δίχως αμφιβολία βασική προϋπόθεση για μια ιστοσελίδα, και συνεπάγεται την προσέλκυση επισκεπτών και πιθανών πελατών. Εάν αυτό εκλείπει, τότε η αναποτελεσματικότητα της φαίνεται να είναι μονόδρομος. 

 

Τι σημαίνει “Internet Marketing”;

Ως “Internet Marketing” προσδιορίζεται η κάθε κίνηση που ξεκινά από τον διαφημιστή προκειμένου να παρουσιαστεί μια επιχείρηση, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στον διαδικτυακό κόσμο. Ο εν λόγω όρος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών από τα πρώτα βήματα σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας μέχρι και την προβολή-διαφήμισή της.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης – SEO

Υπάρχουν ποικίλες ρυθμίσεις, παράγοντες, λέξεις-κλειδιά που οδηγούν την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων κάθε φορά που γίνεται αναζήτηση από έναν επισκέπτη σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η επιχείρησή σας. Ένας πολύ καλά σχεδιασμένος ιστότοπος, εύχρηστος, με πλούσιο περιεχόμενο σε συνάρτηση με τις πρακτικές βελτιστοποίησης που προσφέρει το SEO, δύναται να προσφέρει στην ιστοσελίδα σας τεράστια επισκεψιμότητα και να αυξήση των αριθμό των πελατών σας. Η επιχείρησή σας αποκτά μεγαλύτερη αξιοπιστία και μπορεί να προβάλλεται-διαφημίζεται σε ποικίλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Social Media Marketing

Είναι γεγονός πως σήμερα η προσοχή των περισσότερων ανθρώπων είναι στραμμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως για παράδειγμα το Facebook, το Instagram, το Twitter και πολλά ακόμη. Δεν αρκεί όμως σε καμία περίπτωση να δημοσιεύετε φωτογραφίες, βίντεο ή πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας. Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτού του είδους οι ενέργειες δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Το Social Media Marketing σας βοηθά να αξιοποιήσετε κάθε πτυχή του marketing, να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού σας στα προϊόντα-υπηρεσίες σας και συνεπώς να διευρύνετε αλυσιδωτά το πελατολόγιο σας. Να θυμάστε πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ό,τι μας αρέσει και μας εντυπωσιάζει, επιθυμούμε να το μοιραζόμαστε με τους διαδικτυακούς μας φίλους!

Τι ορίζεται σαν SEO;

Το Search Engine Optimization (SEO) περικλείει σαν έννοια όλο εκείνο το σύνολο των πρακτικών-ενεργειών που εκτελούνται με σκοπό η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας να εμφανίζεται πρώτη ή στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων όταν συμβαίνει μια σχετική με εκείνη αναζήτηση.

Με ποιον τρόπο λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης όπως η Google;

Στη Google, όπως και σε όλες τις μηχανές αναζήτησεις, ο εκάστοτε χρήστης πληκτρολογεί λέξεις-κλειδιά σχετικές με το αντικείμενο-θέμα που θέλει να εντοπίσει και να ερευνήσει. Μια μηχανή αναζήτησης προβάλει μια σειρά αποτελεσμάτων, όπου τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν τα αποτελέσματα εκείνα που φαίνονται να έχουν πληροφορίες σχετικές με την αναζήτηση που πραγματοποίησε ο χρήστης.

Γιατί η Google αποσκοπεί στην σωστή σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων της;

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το ίντερνετ στην καθημερινότητά τους, έχουν επιχειρήσει να αναζητήσουν κάποια πληροφορία και δεν έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα που έλαβαν! Κάτι τέτοιο έχει ως επακόλουθο ο χρήστης να επιλέξει κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης προκειμένου να βρει αυτό που ψάχνει. Η Google επενδύει στην εγκυρότητα των αποτελεσμάτων διότι γνωρίζει πως αυτό θα επιφέρει περισσότερους χρήστες και κατά συνέπεια περισσότερες απολαβές. Η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων επιτυγχάνεται με μια σειρά αρκετά περίπλοκων ενεργειών που αξιολογούν τις σελίδες και τις παρουσιάζουν με την κατάλληλη κατάταξη στα αποτελέσματα που λαμβάνουμε εμείς ως χρήστες στην οθόνη μας.

Πως η σελίδα μου αξιολογείται απο την Google;

Η αξιολόγηση των σελίδων γίνεται βάσει ορισμένων αλγορίθμων. Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η  Google δεν θα αποκάλυπτε ποτέ επ’ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνει αυτή η διαδικασία, κυρίως για λόγους ανταγωνισμού. Παρόλα αυτά έχει υποδείξει πολύ καλές πρακτικές που δύνανται να βοηθήσουν μια ιστοσελίδα να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, εμείς ως Panda Studio, με την εμπειρία και την ερευνητική μας διάθεση, είμαστε απολύτως ικανοί να εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι ιστότοποι εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις και να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες ενέργειες επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι εφικτό να επιλέξουμε την λέξη-κλειδί στην οποία θα ταξινομηθούμε απο την Google; 

Αν δεν επιλέξουμε τα Google Adwords (πληρωμένα αποτελέσματα), τότε η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση είναι πως όχι, δεν μπορούμε. Όμως ακόμη και αυτή η απάντηση δεν είναι απόλυτη! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως έχουμε την δυνατότητα να δομήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με τέτοιο τρόπο ώστε η Google να δημιουργήσει μια ταύτιση ανάμεσα στο περιεχόμενό μας και στις λέξεις-κλειδιά που επιθυμούμε να κατοχυρώσουμε. Πιο αναλυτικά, καθιστούμε το περιεχόμενο ελκυστικό και φροντίζουμε ώστε να είναι μια από τις δέκα καλύτερες απαντήσεις στην αναζήτηση-ερώτηση που θα κάνει ο εκάστοτε χρήστης και που φυσικά θα σχετίζεται με αντικείμενο της επιχείρησής σας.  

Πόσο γρήγορα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στα αποτελέσματα της Google;

Η απάντηση κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο έχει κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα. Όταν ο σχεδιασμός τηε είναι άρτιος, η σελίδα είναι λειτουργική σε ποικίλες συσκευές (tablets, κινητά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές) και το περιεχόμενο ορθό, τότε η Google  στο χρονικό περιθώριο των δέκα ημερών, θα μας έχει προσφέρει ορισμένες θέσεις σε κάποιες λέξεις-κλειδιά. Μέσω του Webmaster.google.com έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε το σημείο που βρισκόμαστε. Στην περίπτωση που η κατασκευή της σελίδας και ο σχεδιασμός της ενέχουν λάθη και δυσλειτουργίες, τότε είναι πολύ πιθανό να μην ταξινομηθεί ποτέ ή να ταξινομηθεί τόσο χαμηλά που πραγματικά δεν θα υπάρχει κανένα όφελος ούτε για εσάς ούτε και για την επιχείρησή σας.

Πόσες μέρες χρειάζονται ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανιστεί πρώτη ή να συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα δέκα οργανικά αποτελέσματα της Google; 

Όπως προαναφέρθηκε, στην περίπτωση που ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενέχουν δυσλειτουργικά σημεία, τότε το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί ποτέ, επικρατεί. Στην αντίθετη περίπτωση, τον μείζονα ρόλο κατέχει η λέξη-κλειδί. Όσο πιο δημοφιλής είναι μια λέξη, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να ξεπεράσει τον ήδη υπάρχοντα ανταγωνισμό και να “σκαρφαλώσει” στις πρώτες δέκα θέσεις των αποτελεσμάτων. Ενδεικτικά, το χρονικό αποτέλεσμα κυμαίνεται από τρεις έως οκτώ μήνες.

Πακετα Κατασκευης ιστοσελιδων

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι πλήρη και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός γι' αυτό περιμένουμε να μας στείλετε τις απαιτήσεις σας και να σας στείλουμε στο Email σας μια προσφορά ειδικά για εσάς και στα μέτρα σας. Σε κάθε προσφορά μας μπορείτε να πληρώσετε εφάπαξ κερδίζοντας 10% έκπτωση ή να επιλέξετε να πληρώσετε σε 2 δόσεις.

Το πακέτο υποστήριξης που σας παρέχουμε περιλαμβάνει αποκατάσταση από επιθέσεις ή δυσλητουργίες που τυχόν μπορεί να προκύψουν για 1 χρόνο. Το έτος μετράει από την στιγμή που θα παραδοθεί η καινούρια ιστοσελίδα.

STANDARD PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 2 Εταιρικά E-mail
 • 5 Σελίδες
 • 20 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα

PREMIUM PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 5 Εταιρικά E-mail
 • 10 Σελίδες
 • 50 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα

PANDA PLAN

Επικοινωνήστε μαζί μας
και λαβετε προσφορες ειδικα για εσας !
 • Κατοχύρωση Domain Name
 • Φιλοξενία στους Servers μας
 • Υποστήριξη
 • 10 Εταιρικά E-mail
 • 20 Σελίδες
 • 100 Υπηρεσίες / Προϊόντα
Ζητηστε Προσφορα